top of page

Lite om mig & mina behandlingar

Uppdaterat: 23 feb. 2023

Hej, jag heter Victoria och är akupunktör och distriktssköterska, Jag bor i Knivsta med min familj och arbetar övrigt på vårdcentral sedan många år.

Mitt intresse för hälsa har alltid funnits och nyfikenheten på akupunktur började redan som tonåring då jag efter gymnasiet studerade till akupressör på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Har sedan dess kontinuerligt fortsatt att utbilda mig inom hälsa och livsstilscoaching bl.a. motiverande samtal (MI), coping och avslappningstekniker och är även diplomerad Breathwork-instruktör.


Det var också direkt efter gymnasiet jag började jobba i vården och har jobbat som vårdbiträde och undersköterska inom äldrevården innan jag fick mina barn. Sedan pluggade jag vidare till sjuksköterska och sedan till distriktssköterska, ett jobb jag trivs mycket bra med. När mitt hjärtas röst kallade mig mot akupunkturen igen tvekade jag inte en sekund!


Jag har en gedigen treårig utbildning i traditionell kinesisk akupunktur och Tuina massage via Akupunkturakademin i Stockholm. Har även utbildning i NADA öronakupunktur vilket används inom psykiatrin och beroendevården världen över mot bl.a. stress, ångest, trauma och abstinensbesvär.


Att vårda både kropp och själ är bland det bästa jag vet och alla som gör en behandling hos mig ska känna sig trygga, väl omhändertagna och må bättre än innan. Behandlingarna hos mig handlar om läkning och välbefinnande, både psykiskt och fysiskt, därav namnet SoulBody Acupuncture.


Välkommen!


45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page